We really care about professionals

Voor werkgevers

… is Bright Potentials is een toegankelijk hr-expertisekantoor dat uitblinkt in de 360°-ervaring die we je bieden. We ondersteunen je optimaal en met volle goesting in alle facetten van hr, van aanwerven tot offboarden. Hoe? Op een zeer professionele, no-nonsense manier en volledig op maat van jouw organisatie. Met jullie potentieel en onze inzichten gaan we samen voor maximaal rendement en werkgeluk. Zo heb jij binnenkort mensen die zich met plezier en blijvend aan je organisatie binden. So no worries, we’ve got your back! 

Voor kandidaten

… zijn we graag de vriend op je carrièrepad die je in die context wel kunt gebruiken. Reken op een persoonlijke & eerlijke begeleiding  tijdens het volledige traject van sollicitatie tot aanwerving. Stel ons gerust die moeilijke of awkward vragen – ja, ook over dat loonvoorstel-, we blijven ten allen tijde discreet. De Bright Potentials Consultants zijn oprecht nieuwsgierig naar wie jij bent en kunnen jou daarom verregaande ondersteuning en advies bij het solliciteren bieden. We vinden samen de bedrijfscultuur die perfect bij jouw ambities, persoonlijkheid en capaciteiten aansluit. Ook na de opstart blijven we de integratie op jouw nieuwe werkplek opvolgen. ‘Cause that’s what friends are for! 

Meer over werken bij ons

VISIE

Wij gaan voor het optimaal belichten, versterken en inzetten van het potentieel van mens & organisatie.

MISSIE

Gedreven door (onze) mensen en ons vak maken we er een punt van om – net als een vriend – elke dag het beste uit kandidaten en organisaties en ons team naar boven te halen.

Dat doen we door

  • Nieuwsgierig te zijn en te begrijpen.
  • Onze kennis en expertise continu te delen.
  • Toegankelijk en eerlijk te zijn.
  • Onze goesting om samen te groeien en verder te ontwikkelen.

Jouw succes is ons hoogste goed en dat zetten we héél graag in de spotlight!

Één aanspreekpunt, duidelijke en strakke planning en straightforward communicatie, ook over de meer gevoelige onderwerpen.
Ghent Dredging
Hoewel jullie erg professioneel zijn, voelde het alsof ik door een vriend werd bijgestaan tijdens die spannende sollicitatieperiode. Het summum van goede begeleiding!
O. Pierloot
Een echte meerwaarde voor ons hr-beleid. Een luisterend oor. To the point advies. Externe onafhankelijke consultants die soms meer kunnen bekomen dan wij intern.
Cfinance Verzekeringen
Heel actieve, persoonlijke aanpak. Je hebt het gevoel dat je samen de juiste match zoekt. Anders dan alle andere ervaringen met recruiters.
D. Vinck

Nieuwsgierig

We zijn oprecht nieuwsgierig naar onze kandidaten, medewerkers en jouw organisatie. Omdat we ons instant persoonlijk betrokken voelen, nemen we graag de tijd om te achterhalen wat jou of je organisatie drijft en welk potentieel voorhanden is. 

Goesting

Alles wat we doen, is met zóveel goesting. De diepgewortelde passie voor ons vak drijft ons elke dag om de dingen voor jou aan te pakken, en te blijven naar oplossingen zoeken. We geven niet op!

Samen

Samen zijn we sterker. Als team van medewerkers, maar ook met onze partners en klanten. Daarom zijn we gul met onze kennis en expertise en staan we altijd voor jou paraat.

Open

We zijn open, in alle betekenissen van het woord. We zijn gemakkelijk te bereiken, hanteren een respectvolle en transparante communicatie én hebben een open houding.

Meer te weten komen over ons team?

Benieuwd geworden naar de mensen waarmee je in contact zou komen? Of in het geval je overweegt om bij ons aan de slag te gaan, wie je collega’s zouden worden? Klik dan vooral door en ontdek wie we zijn, wat we doen, welke eigenaardige gewoontes we hebben en wat ons drijft!

Who are you people?

Contacteer ons voor vrijblijvend advies over je loopbaan of hr-beleid.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.
Ik blijf op de hoogte