Wie we zijn

We zijn een team die allen even gepassioneerd zijn door hun job en het hr-vak. Er heerst een sterke ‘practice what you preach‘-mentaliteit en dus wordt het potentieel van ‘The Potentials‘ steeds voorop geplaatst. Stuk voor stuk zijn ze kraks in hun vak, met hun eigen specialisaties. Zo geniet jij van een brede kennis en expertise op elk hr-vlak. Daarbovenop bevindt dit alles zich onder 1 dak, maar krijg je het gemak en de luxe van een enkel aanspreekpunt. 

Onze cultuur

Bij ons sta jij als mens centraal. We zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft om jouw werkverantwoordelijkheden op te nemen. Besluiten en onze verdere groei worden daardoor voor de volle 100% gedragen door het team. We werken in een vlakke organisatiecultuur waarin collega’s elkaar begeleiden, coachen en beter maken. 

Een team is bij ons écht een team. We zijn betrokken en met elkaar begaan en zetten ons allemaal in voor een leuke sfeer, de nodige humor en een veilige werkplek. 

Ons Team

Emma

Talent Coach Bank & Verzekeringen

cross

Emma

Talent Coach Bank & Verzekeringen

Kandidaten uit Antwerpen kunnen het beamen: met haar vlotte en eerlijke babbel staat Emma altijd voor hen klaar. Dankzij haar stiptheid, hulpvaardigheid en tothe-point communicatie is ze ook de ideale persoon om haar kennis en ervaring met hogeschoolstudenten te delen. ‘Leute’ maken? Eén adres!

emma@brightpotentials.be

Jasmien

Hr-partner

cross

Jasmien

Hr-partner

Het grootste werkgeluk van Jasmien? Een tevreden klant mét tevreden medewerkers. Als HR Partner streeft ze ernaar een werkomgeving te creëren waarin zowel werkgever als werknemer zich goed voelen en het beste uit elkaar halen. Dit door het opzetten van zowel grote als kleine acties die de mensen achter de organisatie versterken en verrijken.

jasmien@brightpotentials.be

Justine

Talent Coach Hr & Legal

cross

Justine

Talent Coach Hr & Legal

Justine maakt er een erezaak van om elke kandidaat beter te leren kennen en begrijpen door de tijd te nemen om te luisteren naar zijn of haar verhaal. Ze is enthousiast, behulpzaam, attent, positief en altijd eerlijk. Combineer dit met haar ervaring en ze is jouw ideale aanspreekpunt in jouw zoektocht naar een nieuwe job.

justine@brightpotentials.be

Kim

Hr-partner

cross

Kim

Hr-partner

Mensen laten en doen groeien, dat is Kims passie. Vanuit haar ervaring in hr en als coach, pakt ze het nu aan de kant van de werkgevers op. En hoe! Met Kims toegankelijke en authentieke stijl denkt ze graag mee en toont ze op een directe & respectvolle manier – doorspekt met onvermijdelijke humor – ook hoe het anders kan. 

kim@brightpotentials.be

Sarah

Talent Coach Hr & Legal

cross

Sarah

Talent Coach Hr & Legal

Als een echte levensgenieter bekijkt Sarah telkens alles door een roze bril. Haar passie voor hr maakt dat ze elke dag enthousiast en gedreven te werk gaat en zo het beste voor haar kandidaten weet na te streven. Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR & Legal, weet dan dat je bij Sarah in goede handen bent!

sarah.bruteyn@brightpotentials.be

Sarah

Talent Coach Bank & Verzekeringen

cross

Sarah

Talent Coach Bank & Verzekeringen

Rustig, constructief, eerlijk en steeds met een vleugje humor: ingrediënten die steevast tot Sarahs manier van communiceren behoren. Met daarbovenop een flinke portie empathie streeft ze steevast naar een langetermijnrelatie met haar netwerk. 

sarah@brightpotentials.be

Silke

Talent Coach Sales & Marketing

cross

Silke

Talent Coach Sales & Marketing

Silke is eeuwig nieuwsgierig. Naar nieuwe plekken, culturen, mensen … Ze is daardoor ook oprecht geïnteresseerd in wat jou als kandidaat drijft. Door haar empathie en nuchtere kijk op de zaken zorgt deze mezzo-sopraan voor de muziek in jouw sollicitatieproces! 

silke@brightpotentials.be

Sophie

Talent Coach Sales & Marketing

cross

Sophie

Talent Coach Sales & Marketing

Zoals Sophie is er geen ander. Haar innerlijke drive om te leren, groeien, delen en zich elke dag in te zetten om de juiste match te vinden tussen klant en kandidaat is enorm. Ze is open, schept bewust plezier en motiveert, elke dag opnieuw.

sophie@brightpotentials.be

Ann

Bestuurder

cross

Ann

Bestuurder

Een hartelijke schaterlach? Dan is ons Ann in de buurt! De vriendelijkheid waarmee zij klanten – iedereen eigenlijk – tegemoet treedt is legendarisch. Ze communiceert heel helder, is een doorbijter en zoekt en vindt telkens de beste outcome voor beide partijen. 

ann@brightpotentials.be

Anne-Sophie

Bestuurder

cross

Anne-Sophie

Bestuurder

Hoe het is om met Anne-Sophie in zee te gaan? In haar enthousiasme en drive voor hr tilt ze je – samen met je organisatie – als een wervelwind van kennis, no-nonsense oprechtheid, engagement en warmte op. Ze staat elke dag voor je klaar en haar durf om kennis te delen is ongeëvenaard.

anne-sophie@brightpotentials.be

Virginie

Bestuurder

cross

Virginie

Bestuurder

Vanuit haar passie voor hr en jarenlange ervaring ondersteunt Virginie bedrijven in hun zoektocht naar de perfecte match. En dat doet ze trouwens ook voor onze interne vacatures. Virginie weet van aanpakken! En gedreven door haar liefde voor open communicatie en een persoonlijke benadering gaat deze positivo steeds voor een win-win.

virginie@brightpotentials.be

Harry

Happiness Coach

cross

Harry

Happiness Coach

Harry’s grote passie is geknuffeld worden. En eieren. En couscous. Doordat hij graag onder de mensen is, is hij een echte bruggenbouwer. Als hij niet ligt te snurken, neemt hij graag met jou een loopje. Deze onafhankelijke koppigaard kan zich als geen ander in zijn taak vastbijten en door zijn zéér gevoelige aard weet hij precies wat die is: jou gelukkig maken met zijn schattige snoet!

 

Care to join us?

Vind je onze cultuur en mindset ook zo aanstekelijk? We know! Het enthousiasme spat van het scherm. En dat is omdat het gewoon ook echt is. Onze gedrevenheid en ons plezier smelten als vanzelf samen waardoor elke dag aanvoelt als een feest. Sluit jij je binnenkort ook aan? We zullen je met open armen ontvangen!

I want to join!