Tools & whitepapers

Kennis delen is kracht, daar geloven we heel sterk in. Of het nu over hr-stappenplannen op overkoepelend niveau gaat, of over handige & concrete tools om met een bepaalde situatie aan de slag te gaan … Wanneer jij een stap vooruit bent, dan is onze opzet geslaagd.

Box

Sleutel zelf aan je hr-beleid met de hr-toolbox!

Gratis download

Download onze gratis whitepapers

Image Ga van start met jouw employer brand

Whitepaper Employer branding

Wat is employer branding? Heb je het wel nodig? En hoe ga je ermee aan de slag? Lees dit en veel meer in deze whitepaper.

Image In 10 stappen naar een sterk onboardingstraject

Whitepaper Onboarding

Hoe jij jouw nieuwe medewerkers verwelkomt bepaalt heel sterk hoe geëngageerd ze in de toekomst zijn. En hoe snel ze volledig operationeel zijn. Meer dan genoeg motivatie om daarmee aan de slag te gaan, niet?

Image Het klassieke evaluatiesysteem herbekeken

Whitepaper Performance Management

Wanneer we het over het functioneringsgesprek hebben, dan krijgt iedereen spontaan de kriebels. Let’s face it, het is achterhaald. Maar hoe het dan wel kan, dat lees je in deze whitepaper.

Image Hoe kan je een assessment & development center inzetten?

Whitepaper Assessment & development center

Bij belangrijke beslissingen baat het om een professionele mening te vragen. Of je nu moet inschatten of iemand past bij aanwerving of later in de carrière bij het doorgroeien, we beschrijven in deze whitepaper wat je kunt verwachten en wat je eruit haalt.

Image Hoe zorg je voor een constructief ontslag?

Whitepaper Offboarding

Soms werkt het niet en dat is ook een deel van het werkleven. Mensen moeten laten gaan is niet je favoriete bezigheid en doe je niet vaak. Extra tips en handvaten zijn dan altijd welkom!