Werken bij Bright Potentials

Wil jij werken bij hét hr-expertisekantoor voor recruitment en hr-consultancy? Dan ben je aan het juiste adres! Bright Potentials gaat voor het maximaal belichten, versterken & inzetten van het potentieel van mens & organisatie. We zijn echt gepassioneerde hr-mensen en onderscheiden ons door onze menselijke flair, tonnen kennis en ongeëvenaarde teamspirit. We leren graag van elkaar, denken mee, houden van sparren en gaan op een gezellige manier voor het hoogste niveau. We werken superhard, maar nemen ook altijd de tijd om te lachen. 

We zouden je kunnen proberen te overtuigen met goede koffie en ons mooi kantoorpand met healthy catering op O-Forty. In dat geval zouden we ook onze legendarische muzieksmaak en te gekke collega’s mee in de strijd gooien. Maar daar trap jij niet in. Dus ontdek het vooral zelf en lees dus gewoon verder. En word je nieuwsgierig, geef ons je dan de kans om je in een persoonlijk gesprek nog enthousiaster te maken. Met de juiste mindset en talenten word jij sowieso een top consultant in het hr-vak en zul je bij ons sneller groeien dan ooit. Check dus zeker onze vacatures onderaan de pagina. We can’t wait to meet you! 

Jouw verrassing

Op jouw verjaardag moet je kunnen genieten en daarom geven wij standaard een dagje verlof op jouw speciale dag.

Hoger niveau

We tillen elkaar naar een hoger niveau, door kennis te delen tussen collega’s en vernieuwende ideeën met open armen te ontvangen.

Jouw potentieel

Jezelf blijven ontwikkelen is ons motto! Na een opleidingstraject van 3 maanden krijg je een jaarlijks opleidingsbudget en vrije deelname aan onze Potentials Academy om jouw potentieel optimaal te versterken. 

Jouw welzijn

Je hebt een flexibel uurrooster en recht op thuiswerk, perfect voor een goede work-lifebalans.

Waardering, groei, betrokkenheid, korte communicatielijnen en fantastische collega's: essentieel voor mij qua bedrijfscultuur! 
Sarah S.
Werken bij Bright Potentials? Dat is hopen teamspirit, bergen plezier en oneindig veel ontwikkelingskansen!
Jasmien
Een plek waar ik elke dag mezelf kan zijn. Hier kan ik m’n commerciële en communicatieve vaardigheden de vrije loop laten.
Emma

Onze vacatures

Niet gevonden wat je zoekt, maar toch interesse?  Mail je cv naar  

virginie@brightpotentials.be