Recruitment: zo trek jij sterke profielen aan

De best mogelijke matching doen, dat is ons doel! Daarom gebruiken we 2 unieke, zelf ontwikkelde en compatibele testen die ons in staat stellen om te selecteren op wat er zowel bij de kandidaat als bij jou écht toe doet! Zo pak jij de zoektocht naar talent strategisch en structureel aan en vinden we gegarandeerd samen de ontbrekende schakel.

Hr-consultancy: spotlight op jouw meest waardevolle kapitaal 

Bright Potentials heeft een duidelijke visie: jouw organisatie doen groeien door het belichten & versterken van het potentieel van je meest waardevolle kapitaal, jouw mensen. Én door dat strategisch en efficiënt te matchen met het potentieel van jouw organisatie. Begin er vandaag nog mee en creëer voor jouw mensen een omgeving waarin ze zich ten volle kunnen ontplooien. 

Hr-expertise delen we graag … tast toe!

Icon

Hr-scan

De hr-scan belicht de blinde vlekken in jouw onderneming en geeft jou zo alle inzichten om efficiënt aan de slag te gaan en de performantie van je team en medewerkers te vergroten.

Icon

Hr-toolbox

Ga je graag zelf aan de slag? Dan is de hr-toolbox precies wat je nodig hebt! Met tools, templates en meteen inzetbare tips & tricks zetten we je alvast op goede weg binnen de verschillende fases van je hr-cyclus. 

Icon

Whitepapers

Benieuwd naar diepere inzichten en stappen die je mogelijks kan zetten van employer branding tot offboarding? Let our whitepapers enlighten you! 

Één aanspreekpunt, duidelijke en strakke planning en straightforward communicatie, ook over de meer gevoelige onderwerpen.
Ghent Dredging
Een echte meerwaarde voor ons hr-beleid. Een luisterend oor. To the point advies. Externe onafhankelijke consultants die soms meer kunnen bekomen dan wij intern.
Cfinance Verzekeringen
Zeer goede connectie. Jullie leven zich in in onze situatie, begrijpen onze noden en onze visie. We krijgen een pasklaar antwoord en een zeer concrete opleiding.
Weishaupt NV
Emma is echt op zoek gegaan naar iemand die de filosofie van onze werkwijze onderschrijft. Die ideale kandidaat is ondertussen al een vaste waarde binnen ons team!
Eddy Moyson

HR-QUICKSCAN: EEN OBJECTIEVE BLIK OP JOUW HR-BELEID

De hrquickscan belicht de eerste, globale blinde vlekken in je hr-beleid. Deze resultaten kunnen al een indicatie zijn om al dan niet met een verdere hr-scan aan de slag te gaan. Zo kun jij – indien nodig – gerichte hracties en investeringen doen die gegarandeerd zullen renderen. Én je maakt je mensen blij. Win-win dus! 

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF.
Ik schrijf me in!