Solliciteren: hoe ga je het best om met een afwijzing? (video)

Terug naar het overzicht

In je zoektocht naar de ideale baan is solliciteren vaak een spannende en soms uitdagende ervaring vol hoop en verwachtingen. Maar wat gebeurt er wanneer die langverwachte sollicitatie eindigt in een afwijzing? Het is een situatie die we allemaal kennen: de teleurstelling, de twijfel en de vraag hoe nu verder? Emma, Hr-Consultant bij Bright Potentials, geeft je in deze video graag wat peptalk om gemotiveerd te blijven op weg naar jouw professioneel succes!

Hey you, laat de moed zeker niet zakken. Dat is niet de vibe waar we voor gaan! We zeggen uiteraard niet dat je niet eens mag treuren om een teleurstelling, want solliciteren kan soms een lang en frustrerend proces zijn. But that’s where we come in! Bekijk de video.

Handige kennis en tools voor tijdens het solliciteren

Als we het sollicitatieproces voor jou kunnen vergemakkelijken, dan helpen we daar graag bij! Maak gebruik van onze templates zoals een cv- of motivatiebrief template om tijd te besparen en bereid je beter voor op je sollicitatiegesprek met behulp van onze zelfevaluaties. Meer lezen en tips verzamelen die je meteen kan toepassen? Neem dan zeker een kijkje in ons kenniscentrum, aka onze blog.

Wij kunnen jou helpen in jouw zoektocht naar een job

Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Bright Potentials helpt kandidaten zoals jijzelf aan een nieuwe job zodat jij tijd en energie kan besparen voor tijdens je sollicitatiegesprekken.

Ben je misschien aan het begin van je carrière of heb je nog niet eerder via een hr-kantoor, ook wel bekend als hr-expertisekantoor, gesolliciteerd? Dan vraag je je vast af wat je kunt verwachten, hoe we je kunnen helpen en welke stappen we samen zullen doorlopen. We leggen ook uit wat ons uniek maakt en waarom je bij ons een uitstekende kans van slagen hebt.

Wij hebben vacatures binnen deze 3 sectoren:

– Sales & Marketing
– Human Resources & Legal
– Bank & Verzekeringen

Een minder frustrerende jobzoektocht? Laat Bright Potentials jou helpen!

Laat jouw contactgegevens na via de knop hieronder en wij nemen snel contact met jou op. We kijken graag hoe wij jou kunnen helpen aan een job die werkelijk bij je past.

Meer info over wat jij kan verwachten vind je hier.

Ook interessant voor jou

24 juni 2024

CONTACTEER ONS VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES OVER JE LOOPBAAN OF HR-BELEID.

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF.
Ik blijf op de hoogte