Bright Potentials en Dialog bundelen krachten voor een verlichtend hr-beleid

Terug naar het overzicht

Samen met Dialog – een innovatief bedrijf gespecialiseerd in geavanceerde hr-softwareoplossingen voor Performance, Talent en Engagement, kondigen wij met trots deze partnership aan.

Hr-nieuws: bright potentials en dialog werken samen en voorzien een online platform om alle hr-processen te bundelen

In de afgelopen jaren heeft Bright Potentials zich toegewijd aan het ontwikkelen van effectieve strategieën voor rolbeschrijvingen, evaluatiegesprekken, loonstructuren en carrièrepaden. Hoewel er een duidelijk en haalbaar beleid op papier was, bleef de uitvoering ervan in de praktijk een uitdaging. Waarom? Omdat een een geïntegreerde tool om alle hr-processen te centraliseren, ontbrak.

Door een intuïtief, gebruiksvriendelijk en digitaal platform, stellen we met deze samenwerking bedrijven in staat om hun hr-processen professioneel, transparant en kwalitatief in stand te houden. Bovendien is dit online platform heel wendbaar en tijdsefficiënt. Je kan alles terugvinden binnen één tool!

Het partnerschap markeert een mijlpaal voor zowel Dialog als Bright Potentials, omdat het de mogelijkheid biedt om alle aspecten van hr, met de nadruk op feedback- en evaluatiecultuur, verhoogde performance, medewerkersbetrokkenheid en successieplanning, te digitaliseren met een duidelijke achterliggende hr-strategie. Maar ook functieomschrijvingen en loonstructuur. Deze samenwerking belooft niet alleen de efficiëntie te vergroten, maar ook de algehele hr-ervaring te verbeteren voor zowel medewerkers en werkgevers.

Voordelen van het Bright Potentials en Dialog Partnership

  • Duidelijke strategie: dankzij de verschillende workshops en brainstormsessies van Bright Potentials vertrekken we vanuit een duidelijke strategie als werkgever om daar al onze hr-topics aan vast te haken.

  • Centralisatie van hr-processen: dankzij de geavanceerde hr-software van Dialog kunnen alle hr-processen, inclusief rolbeschrijvingen, evaluatiegesprekken en carrièrestructuren, op één centrale plek worden beheerd. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte werking.

  • Versterking van feedbackcultuur: de digitale tools van Dialog ondersteunen een continue en natuurlijke feedbackcultuur binnen de organisatie, waardoor medewerkers en managers gemakkelijk in contact kunnen blijven en groei real-time kunnen volgen en beoordelen.

  • Geoptimaliseerde successieplanning: het partnerschap biedt de klanten de mogelijkheid om successieplanning te verbeteren door middel van geavanceerde tools voor talentmanagement, waardoor de organisatie klaar is voor toekomstige uitdagingen en groei.

  • Verhoog betrokkenheid: dit platform helpt jou het beste uit je mensen te halen. Ze worden meer betrokken, je stimuleert hun ontwikkeling en verbetert hun prestaties.

Anne-Sophie Bossuyt, Virginie Labaere & Ann Fossé (Bright Potentials) en Benoit Claeys (Dialog) kijken enthousiast uit naar een productieve samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze partnerschap zal bijdragen aan een meer geïntegreerde en proactieve hr-aanpak.

Vragen of meer info over wat we voor jou kunnen betekenen? Feel free to ask!

Anne-Sophie Bossuyt
+0032 472 27 24 18
anne-sophie@brightpotentials.be

Misschien ook interessant voor jou?

28 februari 2024

CONTACTEER ONS VOOR VRIJBLIJVEND ADVIES OVER JE LOOPBAAN OF HR-BELEID.

BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE NIEUWSBRIEF.
Ik blijf op de hoogte